Storbyferie i Dublin

I Dublin får man den lokalestemning, fest og kultur samlet på ét sted. Man kan starte sin storbyferie med at besøge det berømte Dublin Castle, som er kendt for at være hjertet i den irske historie. Man kan også springe direkte til de lokale Guinness bryggerier og pubber, som man kan finde på hvert et gadehjørne. Om dagen kan man opleve lækre markeder, gøglede gademusikanter og hippiemoderne forretninger.

 

Det kulturelle

St. Patricks katedral er er opkaldt efter en irsk nationalhelgen. Her kan man komme indenfor og opleve en særlig spirituel stemning. I det hele taget rummer Dublin masser stemning. Er man til shopping, kan man tage en tur ned af Grafton Street, som er den førende shoppinggade. Her er der alt fra blomstersælgere til en længere række kendte modebutikker og magasiner. Herfra kan man gå på opdagelse i de smalle sidegader eller opleve Dublins seværdigheder fra en sightseeing bus med åbent tag. Blandt andet kan man tage turen til et eventyrlige middelalderslot nord for Dublin, hvor man kan spise en ægte slotsmiddag med levende musik. Vil man opleve mere musik, er der ofte forskellige koncerter i den nationale koncertsal, som er en af de smukkeste koncertsale i hele Europa.

 

På Irlands ældste universitet, kan man få lov til at komme indenfor og opleve de kæmpe biblioteker, og få en introduktion til flere verdensberømte forfattere.

 

Når sulten melder sig efter mange timer med forskellige indtryk, kan man nyde sin frokost i en af de mange grønne parker eller på en af caféerne langs floden i hjertet af byen.

 

Byen der rummer alle

Dublin er altså en by, der har noget for alle mennesker – uanset alder. Derfor er det et oplagt sted at tage hen med familien, eller man kan opleve nattelivet med en flok venner. Det tager ikke lang tid at komme dertil fra Danmark, og derfor er det både oplagt at være der en forlænget weekend eller en hel uge. Der er masser ting at se i storbyen, og en helt særlig stemning i gaderne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *