Guide: Sådan skaber man et anderledes look med accessoires

Der er en uendelig liste af accessoires, som alle kan være med til at give sit outfit et andet udtryk. Dette kan være ure, tørklæder, smykker, bælter, briller, solbriller, hatte, handsker, neglelak, hårspænder og lignende. Man kan faktisk også sætte mobilcovers eller computersleeves på denne liste, fordi de også er med til at give et billede af det samlede udtryk.

 

Har man en god basisgarderrobe, kan man med få og men lækre tilbehør gøre outfits topmoderne. På den måde kan man få en ny farve eller mønster tilføjet til sin garderrobe, ved blot at vælge et smykke, bælte eller en hue i sæsonens mest trendy farve. Derfor bliver det også billigere at være med moden, fordi man kan beholde mange basisting og blot skifte udtryk ved at købe forskellige tilbehør.

 

Hvad vil man fremhæve?

Man kan få accessoires i alle prisklasser. Hvis man vil gå efter dem i de højere ende af prisskalaen, gælder det alligevel om at holde sig til sin overordnede stil, så man får dem brugt mest muligt. Ofte er et flot tilbehør meget iøjnefaldende, og derfor skal man tænke over, hvad man ønsker at fremhæve ved sit udseende. Er man ikke så glad for sin talje, skal man måske ikke vælge et bælte, mens hvis man er særligt glad for sine hænder, kan et fedt ur eller ringe være den bedste løsning.

 

Tips og tricks

Det vigtigste er, at de forskellige accessoires er med til at komplimentere det tøj, man har valgt. Derfor er den uskrevne regel, at man skal købe tilbehør til sit tøj – og altså ikke omvendt. Det handler om at finde den rette balance, så man ikke kommer til at fylde sig med tilbehør – selvom man har meget fedt – men at man i stedet finder få ting, så man ser stilet ud.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *