Gode alternativer til flymad på rejsen

Alle der har prøvet af flyve, kender det hvor en dejlig duft af mad spreder sig i hele kabinen og der melder sig en sult, som man sjældent har oplevet på fast landjord. Man kan skue, at stewardessen er lige ved at nå hen til en, og man kan ikke vente til med at se, hvad der gemmer sig i den varme folieboks. Når det endelig er blevet ens tur, får man på monkeyclass typisk serveret en blandet kompot af forbehandlede og lunkne madretter, som man egentlig kun ved hvad er, fordi man har læst det på menukortet. Derfor kan det være en god idé selv at købe mad med til flyturen, og det har man rig mulighed for i de fleste lufthavne.

 

Lad ferien starte i lufthavnen

For mange mennesker starter ferien allerede, når man rammer lufthavnen og har tjekket sine store kufferter ind. Her er der mulighed for at nyde et lækkert måltid inden det er tid til at boarde. Har man god tid, kan man besøge én af de mange restauranter. Hvis man er på vej mod varmere himmelstrøg og skal stå skarpt i sin nyindkøbte bikini, anbefales det, at man undgår kulhydrater som ris, pasta, kartofler og brød i sin selv-indkøbte-flymad. Det kan eksempelvis gøres ved at vælge sushi uden ris eller kød med grøntsager.

 

Hvis man er kommet lige sent nok afsted hjemmefra, fordi man havde problemer med at lukke den propfyldte kuffert, eller lige skulle kysse hunden farvel titusinder gange, og man derfor ikke har alverdens tid til at nyde en lækker middag, findes der også et stort udvalg af sunde to-go steder i mange lufthavne. Der er mulighed for at købe diverse salat, juice, yoghurt og lignende, så man holder den slanke linje på flyturen.

Slip for oppustet mave

Det kan for mange være løsningen på oppustet mave efter flyturen eller et godt alternativ, hvis man vitterligt ikke er vild med den mad, som bliver serveret ombord.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *