Sådan plejer du dit fuldskæg

Lige for tiden, er det meget moderne hvis mænd har fuldskæg. Ligesom hår på hovedet og alt muligt andet, skal det plejes for, at det ser ordentligt ud. Det betyder blandt andet, at man skal klippe det til og bruge forskellige produkter.

 

Tips og tricks

Det første tip er, at man bør holde den bramme der ligger fra barken barderne og ned helt kort, så skægget ikke fremstår for bredt. Måden man gør det på, kan man bruge en maskine med 6, 9 eller 12 millimeter. Hvis dette ikke holde vedlige, vil det få resten af skægget til at fremstå vildt og uplejet og vil skabe en disharmoni mellem hår og skæg.

 

Det andet tip er, at man gerne skal have det længste skæg på hagen. Alt hvad der ligger fra adamsæblet til hagen, bør man klippe kortere, såfremt man kan komme til det. Hvis dette ikke klippes regelmæssigt, vil ens ansigt komme til at fremstå længere af form.

 

Hvis man er indehaver af den verdensberømte dobbelthage, bør man lade skægget starte ved adamsæblet. Hvis ikke, kan man sagtens trimme det længer op ad halsen. Hovedreglen er, at man bør holde en lige linje ved kæben – både for oven og for neden. På den måde vil man få et bredt fuldskæg.

 

Overskægget

Når man har styr på den del, er det tid til at kigge på sit overskæg. Mange lader blot dette vokse ligesom alt andet, men det bør man ikke gøre. Man kan sagtens klippe overskægget relativt kort, uden at det virke ødelæggende for resten af skægget. Hvis det ikke klippes til, vil det blot ligne en snotstopper fra siden og stikke alt for meget ud fra ansigtet, hvilket ikke er klædeligt på nogen og hurtigt kan se usoigneret ud.

 

Det handler om at fremhæve og nedtone det man foretrækker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *