Bliv motiveret med musik under træning

Forskning har vist, at man kan yde mere, når man træner med musik i ørerne. Derfor er høretelefoner blevet en nødvendig gadget for mange, der kan lide at løbe eller træne i motionscenteret. Når man har musik i ørerne, bliver man bedre til at udnytte sin energi. Indenfor styrketræning gør musik, at man kan stige i både gentagelser og antal af vægt. På den måde, kan man bruge musikken som en motivationsfaktor for at yde lidt mere. Mange glæder sig også til at komme op at træne, hvis man har fundet et fedt stykke musik, man kan løbe- eller styrketræne til.

 

De perfekte høretelefoner til træning

Det er ingen hemmelighed, at høretelefoner som er lave i vægt, sved- og vandafvisende. Har man en ørebøjle, der er fleksibel, bliver den siddende hvor den skal, under hele træningen. Mange foretrækker at bruge høretelefoner, som er connected via bluetooth, så der ikke er en ledning, der er i vejen under træning.

 

Hvilken type?

In-ear og on-ear høretelefoner er de mest anvendte hovedtelefoner, når man skal træne. Fordelene ved on-ear høretelefoner er, at de sidder tæt og kompakt, og derfor vil de ikke så nemt glide af. De kan dog blive ubehagelige at have på, hvis man har dem på i længere tid af gangen, fordi de netop trykker lidt på øret. Mange on-ear høretelefoner er et aktivt støjniveau, hvilket betyder, at de ikke lukker alt lyd ude, men gør at man kan høre trafikken. Dette er ekstremt vigtigt, når man er ude og løbe.

In-ear høretelefoner er den mest velkendte type høretelefon, når det handler om træning. Lydkvaliteten er god, de sidder godt og de kan fås til overkommelige priser – alt efter kvalitet. Det er specielt også en fordel, hvis man løber i de kolde måneder, fordi man nemt kan have en hue eller et pandebånd over.

 

Når der skal konkluderes på, hvilken type høretelefoner der er bedst, findes der ikke noget konkret svar. Hvad man derimod kan sige er, at det i høj grad handler om præferencer, træningstype og behov.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *