Sådan holder man en fantastisk ferie i Danmark

Mange forbinder ferie med en tur til udlandet, hvor man bor på et lækkert hotel, camping eller ferielejlighed i smukke omgivelser. Det er også dejligt, men en ferie i Danmark må man altså ikke tage fejl af. Her kan man udforske Danmarks smukke natur, opleve en af de mange seværdigheder eller slappe af i behagelige omgivelser.

 

4 danske feriedestinationer

  • Ferie på toppen af Danmark. Skagen er en kendt feriedestination for danskere såvel som udlændige. Det er en rigtig sommer by, hvor man kan gå lange ture på Grenen, cykle rundt blandt de små gulfarvede huse, kigge på smukke både i havnen og spise overdådig fisk i de små røde huse.
  • I Tisvilde på Nordsjælland, sker der altid noget om sommeren. Der er folkefest, musik, gode drinks, glade mennesker og sjove markeder. Der er mange hyggelige spisesteder, og man kan nyde solnedgangen fra klitterne med vennerne ved sin side.
  • Ønsker man en ferie, hvor man kommer helt ned i gear, og bare nyde naturen, husene og solen, er Ærø din sommerferiedestination. I August er der blandt andet jazzfestival, hvor der er lagt op til at nyde en kold fadøl med familien.
  • Flere og flere får efterhånden øjnene op for den lille perle midt i Østersøen, Bornholm. Her får man unikt landskab med smukt vand og rå klipper.

 

Det får man i Danmark

Når man holder ferie i Danmark, vil man opleve en særlig stemning. Har man vejret med sig, er der intet som en dansk sommer. De lange aftener med tæpper og god vin på terrassen, eller en hyggelig dag med familien ved vandet, kan ikke overgås af meget. Med ferie i Danmark, får man en helt særlig ro, og et anderledes syn på sit land. Ydermere kan det i mange tilfælde være økonomisk billigere og også tidssparende at holde ferie i Danmark.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *