Tag på ferie i Jylland

Når foråret bliver til sommer, er det på tide at finde din yndlingsbog frem (den med flest æselører) og pakke kufferten til sommerferien. Hvis du har set frem til en dejlig dansk sommer i det alsidige Jylland, kan du læse med hér, mens du sidder i bilen (ikke mens du kører, selvfølgelig).

Oplevelser

Jylland byder på mange forskelligartede eventyr og du kan sagtens gøre hver eneste feriedag hel unik; når først du forlader dit rare hotel Nordjylland, venter havet på dig blot en gåturs distance væk og du kan selvfølgelig nyde en frisk fisk eller smagfulde skaldyr på en af de lokale restauranter, der byder på lokale råvarer og høj kvalitet.

Hvis du har børnene med i bilen, ligger Legoland centralt i Billund og de vil elske at besøge denne sjove park med forlystelser og imponerende udstillinger af Lego. Hvis det skal være lidt mere lærerigt, kan i slå et smut forbi Den Gamle By i Aarhus, og se de historiske huse, opleve nye og spændende smage og når i har set de gamle bondehuse, kan i vise de små hvordan det var at bo i 1970’erne i de små hyggelige lejligheder. I samme boldgade er der flere Vikingemuseer i Jylland, hvor du kan dykke ned i danskernes farverige historie.

By- eller badeferie?

Hvad med begge dele? I Jylland kan du spendere en dag i et storcenter med kaffe og shopping, for dagen efter at køre bilen til et skønt naturområde og holde picnic dér mens du nyder den danske sommer og det friske vand. Så husk både et par gode sneakers (der kan fungere både til byvandring og en lang gåtur i klitterne) og badetøj til hvis dagene er fyldt med solskin og vandet kalder på dig. Når du har bilen med, er det superlet at skifte lokation meget hurtigt og derfor bruge formiddagen på café og brunch og eftermiddagen med tæerne i sandet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *