Skab god stemning på arbejdspladsen

Annonce

Det kan være svært at hive sig selv op ad sengen på sådan en mandag morgen. Man føler, at weekenden er gået alt for hurtig, og at man ikke har nået alt det man skulle. Man kan have negative tanker, når man skal starte på en ny uge. Man har måske allerede skabt dårlig energi, da man har lagt sig i seng om søndagen. Det handler om, at lave et overblik over ugen så man føler sig godt forberedt.

Mød din kollega med et smil

Hvis der er noget, der kan gøre dagen bedre, så er det glade og smilende mennesker. Hvis du viser, at du har overskud og god energi, så smitter det af på andre. Et surt ansigt skaber dårlig energi på arbejdspladsen. Alle kan have en dårlig dag, men det handler bare om at smile udadtil, så hjælper det også på sit eget humør, selvom man egentlig har en lidt dårlig dag. Her er det også en god ide fra arbejdsgiveren side at forkæle medarbejderne med firmagaver.

På den måde viser man også, at man sætter pris på sine medarbejdere, og det er med til at skabe en god dynamik. Det man giver, får man som regel også tilbage.

Husk at give feedback

Hvis man er mange på en arbejdsplads, så kan der godt opstå støj i kommunikationen. Hvis man laver en ordning, hvor man skal huske at give hinanden feedback, så skaber det automatisk en bedre dynamik. Konstruktiv kritik er også sundt at få at vide. Det handler bare om, at sige det i en ordentlig tone. Vi mennesker skal også være gode til at rose hinanden, da det er med til at vise at man sætter pris på hinanden. Sådan nogle ting bidrager også til, at ugen starter godt ud, og at man glæder sig til at komme på arbejde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *