Guide til charterrejser

Mange har prøvet at rejse på charterferie før, eller i hvert fald hørt om det. Denne type rejse er blevet meget populær i rejsebranchen, fordi det er en god pakkeløsning. Her får man både flybilletten og hotel, og man får ofte også en guide med, så der er helt styr på transit til og fra lufthavnen til hotellet. På den måde slipper man for selv at klare en masse praktiske ting, og man kan blot nyde sin ferie.

 

Pakkeløsningen gavner budgettet

Når man bestiller en charterrejse, får man ofte en flybillet fra sit hjemland og til et land, hvor der er varme himmelstrøg og særligt Sydeuropa og landene langs Middelhavet er særligt populære destinationer. Fordelen er, at rejsebureauet inden sæsonen starter, har sørget for gode priser på udvalgte samarbejdshoteller, så man kan få en pakkeløsning til en fornuftig pris. På den måde lægger man op til, at kunderne skal vælge den komplette feriepakke, hvor der også er mad, is, drikkevarer, snacks og drinks med. Det betyder, at når man skal ligge budget for ferien, skal man kun have ’’lommepenge’’ med til shopping eller seværdigheder.

Man skal dog være opmærksom på, at man ikke kan ændre bookingen undervejs, da hotel og flybilletter hænger sammen. Derimod kan man selv sammensætte den ønskede rejselængde fra fire dage til fire uger. På den måde er det alligevel en fleksibel løsning.

 

Rejs med kort varsel

Der findes et væld af online sider, som har rigtig gode tilbud på charterferie. Der findes også forskellige sider, hvor man kan få sammenlignet priser på pakkeløsninger til sin favorit feriedestination, så man slår til på det bedste tilbud. Det er muligt at finde alverdens byer og områder i alle prisklasser. Har man mulighed for at rejse med kort varsel, bør man også tage et kig på afbudsrejser og last-minute, hvor man kan spare op mod 80% på sin ferie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *