Brug lovligt din mobiltelefon til både opkald og GPS i bilen

Artiklen er sponsoreret

Det er et velkendt faktum, at det er en ulovlighed at bruge håndholdt mobiltelefon, når man er ude at køre og er chauffør i bilen. Det frustrerer dig muligvis, hvis du eksempelvis ikke har en indbygget GPS i køretøjet. Derfor er det heldigt, at der findes mennesker, som har opfundet løsninger til mennesker i din situation.

Find ubesværet vej, selvom bilen ikke har en indbygget GPS

I dag er det meget normalt for biludviklere at inkludere en indbygget GPS i bilerne, da de fleste foretrækker at kunne indtaste deres destination på skærmen og derefter kunne følge rutevejledningen uden større udfordringer. Er du dog en af dem, der ikke har en indbygget GPS i bilen af den ene eller anden grund, kan du i stedet bruge en smartphone bilholder.

En smartphone bilholder fungerer næsten præcis, som en indbygget GPS fungerer. Du placerer ganske enkelt din smartphone i din smartphone bilholder og bruger Google Maps eller en anden rutevejledningsapp til at beregne rute for dig, hvorefter du lader mobilen blive i din smartphone bilholder under køreturen, som om den var en helt almindelig GPS.

Undgå mobilholdt mobiltelefon – selv hvis Bluetooth ikke kan forbinde telefonen til bilen

Vil du meget gerne i telefonisk kontakt med din partner, dine forældre, dine børn eller andre familiemedlemmer eller venner, mens du kører i bil, kan det udmærket lade sig gøre, selvom du ikke kan forbinde din bil og telefon via Bluetooth. Loven siger nemlig kun, at det ikke er tilladt at føre telefonsamtaler med en håndholdt mobil. Du må altså gerne have en samtale over telefonen, hvis du stiller mobilen i en smartphone bilholder. Igen kan en smartphone bilholder nemlig sammenlignes med en bils samtaleanlæg.

En smartphone bilholder kan derved løse adskillige af dine problemer, hvis løsningen er kompatibel for dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *